• April 17, 2024

TB Medical

TB Medical is een kliniek waar je terecht kan voor cosmetische en medische behandelingen. Zij zijn gespecialiseerd in populaire behandelingen als huidverbetering, laserontharing, permanente make-up, micro haar pigmentatie, maar ook in een tepelhof reconstructie.

Huidverbetering wordt uitgevoerd wanneer er problemen op de huid zijn of wanneer je de conditie van de huid wilt verbeteren. Zo kan je bijvoorbeeld bij TB Medical terecht voor huidverjonging, pigmentvlekken verwijderen, actieve acne behandelen, littekens behandelen en nog veel meer.

Laserontharing is het permanente haar verwijderen bij zowel mannen als vrouwen met een topkwaliteit laser. Wanneer je het bijvoorbeeld vervelend vind om zoveel te scheren dan is laserontharing een gepaste oplossing. Ook als je last hebt van overbeharing, overmatige haargroei of haren op plekken waar je ze eigenlijk niet wilt hebben dan is laserontharing de oplossing. Zo kan je er verschillende lichaamsdelen laten laseren. Je kan je gezichtshaar laseren, je benen, oksels, bikinilijn of rughaar.

Permanente make-up is een cosmetische behandeling waarbij je wenkbrauwen, eyeliner of lippenstift laat tatoeëren. Dit is ideaal voor mensen die dagelijks veel tijd kwijt zijn aan het aanbrengen van hun make-up of voor mensen met een visuele beperking.

Micro haar pigmentatie is een behandeling waarbij er pigment in de hoofdhuid gebracht wordt. Hierdoor kan het haar dikker en volumineuzer lijken. Deze behandeling is geschikt voor mensen met dunner wordend haar of kaalheid.

Een tepelhof reconstructie is een operatieve ingreep die gedaan wordt bij vrouwen die door borstkanker een tepelhof hebben verloren. Hierbij wordt er een tatoeage toegebracht aan de borst om deze zo natuurlijk en realistisch mogelijk te laten uitzien.

TB Medical is dus dé kliniek waar je terecht kan voor alles op het gebied van cosmetische en medische behandelingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *